Sowecare

SOWECARE ontwikkelt en vervaardigt medische hulpmiddelen met de mens als uitgangspunt. Dankzij de trippel- en rolstoelen van SOWECARE kunt u langer zelfstandig in uw eigen omgeving functioneren.

Als gebruiker weet u precies wat u van een hulpmiddel verwacht. Daarom luisteren wij voortdurend naar gebruikers van onze producten. Maar wij hebben ook contact met huisartsen, ergotherapeuten, zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten. Met als doel bestaande producten aan te passen of nieuwe producten voor u te ontwikkelen, omdat uw wensen ook kunnen veranderen. De hoge eisen die u stelt ten aanzien van comfort, gebruiksgemak en vormgeving hebben wij vertaald naar ons assortiment

Hulp bij zitten en opstaan

U wilt zo lang mogelijk in uw eigen omgeving blijven wonen. En het liefst alle dingen zelf doen, zonder afhankelijk te zijn van anderen. Wanneer lopen, zitten en opstaan moeilijker wordt, hoeft dat niet direct een verhuizing te betekenen. De juiste medische hulpmiddelen kunnen uitkomst bieden, zoals de trippelstoel LeTriple en trippel/rolstoel LeTriple Wheels, alsmede de (hoog-laag-/sta-op)rolstoel LeRoulé Plus.

Einde LeChair

Helaas heeft Sowecare besloten om te stoppen met de LeChair staopstoelen. Er zullen geen nieuwe onderdelen meer gemaakt worden.