Zakelijk

Ook voor cliënten van zorgcentra en instellingen heeft Staopstoelwinkel.nl een passende oplossing. U kunt hierbij denken aan het leveren van op maat gemaakte staopstoelen, maar ook aan het onderhoud van uw (huidige) stoelen. Mark Schorfhaar heeft al in diverse zorgcentra waar bewoners zelf verantwoordelijk zijn voor de aanschaf van een goede zitvoorziening een stoel geleverd. Juist hier is goed maatwerk geboden samen met kundig ergotherapeutisch advies geboden.

Noodzakelijk is het hierbij ook om rekening te houden met het veranderen van het lichaam van de bewoners. Een stoel die eerst nog goed zat, kan door fysieke veranderingen van de bewoner na een tijd klachten gaan opleveren. Mark houdt dit goed voor u in de gaten!

Door gebruik te maken van individueel aan te passen stoelen, zijn deze her te gebruiken voor andere bewoners op het moment dat een stoel niet meer passend is voor een eerdere clënt. Dit levert u een kostenbesparing op.

Ook is het mogelijk om stoelen aan te schaffen op project basis. In overleg met u wordt dan bepaald welke stoel en met welke aanpassingen voor uw project geschikt zijn.